Turforslag

Rejser

Øture og solnedgangsture
Billetter til skønne sejlture i Det sydfynske Øhav

Hele skolesommerferien sejler skonnerten META fire timers øture og to timers solnedgangsture. Billetter købes online eller på Turistbureauet i Svendborg. Tag madkurven med og se de smukke, sydfynske kyster fra søsiden.

Rejser

Yogatur 1. juli 2018
Giv dig selv et ekstra treat om bord på et af Svendborgs charmerende sejlskibe

 Fyld lungerne med frisk havluft, giv kroppen fornyet livsenergi og lad sindet falde til ro, når motoren er stoppet og sejlene sat. Du guides gennem dybe åndedræt og pranayama-teknikker, fysiske yoga øvelser og meditation i Det Sydfynske Øhav. 

Valdemars slot

Sejltur til Valdemars Slot
Få et af de flotte, gamle sejlskibe helt for jer selv

Har I kun 2-3 timer til rådighed, kan vi anbefale en skøn sejltur i det smukke farvand mellem Tåsinge, Thurø og Langeland. Ved Valdemars Slot er der mulighed for at stige af og gå en tur i de naturskønne omgivelser, før I atter sætter kursen med Svendborg.

Rejser

Tag med Fyndt Rundt
Det er en oplevelse for livet

Hvert år i uge 30 sejler 30-40 velbevarede sejlskibe Fyn Rundt. Alle er velkomne til at sejle med på skibene, enten hele ugen eller for en enkelt dag. Det kræver ingen forkundskaber, og på alle skibe er den gode mad og hyggen om bord en vigtig del af sejladsen.

Rejser

Dykkerture
Dykkerture med de flotte, gamle træskibe

Det sydfynske Øhav rummer hele 22 forkellige dykkerspots. Det mest spektakulære er den gamle Ærøsundfærge, der nu ligger på 20 meter vand ud for kysten. En anden dykkeroplevelse er de fire tyske torpedobåde, der ligger lige ud for Valdemars Slot.

Rejser

Fisketure
Hyggelige fisketure om bord på en skonnert

En fantastisk, fælles oplevelse for både nybegyndere og erfarne lystfiskere. De professionelle instruktører lærer fra sig og sørger for alt det praktiske, når vi stævner ud på fisketur med en af de fine, gamle skonnerter..

Facebook