Kapsejladsen for bevaringsværdige skibe finder sted altid sted i uge 30, hvor omkring 40 gamle skibe sejler kapsejlads Fyn Rundt. Skibene mødes i Faaborg søndag den 25. juli og starten går mandag morgen. Skibene anløber Middelfart (26/7), Opankring ved Odense Fjord (27/7), Kerteminde (28/7), Nyborg (29/7) og Svendborg (30/7).

Vanen tro sejles der kapsejlads om dagen - om aftenen er der fest i havnene. Skibene forventes i havn sidst på eftermiddagen afhængig af vind og vejr.

Læs mere om Fyn Rundt for bevaringsværdige træskibe på www.Fyn-Rundt.dk

Se liste med samtlige togter >her<. "Fyn Rundt" står midt i listen.

Tag med på en dagtur.
Bramsejlsskonnerten Maja sejler i 2010 udelukkende med dagturgæster. En billet (enkelt etape) koster 500,-. Man medbringer selv frokosten og drikkevare kan købes ombord. Er du interesseret kan du købe en billet hos turistbureauerne i alle anløbshavnene samt i Odense.

Facebook

1. Your cookie settings
Functional cookies, Marketing and tracking
Cookies that give us the ability to analyse the way the website is being used, so we can measure and adjust, to improve our website for our visitors. And so we can use cookies to show you adds that are relevant to your interests.
 All

Necessary cookies
Cookies That are necessary for the functionality of the page.
 Necessary


2. This page uses cookies
A cookie is a small text file, that hides on your computer, to be able to see what happens during your computer, and to be able to recognize your computer.
A cookie only contains text, and is not a program and does not contain a virus.

3. Reasons for cookies on our website:
Cookies are needed for a website to properly work. Cookies also help to give an idea about your visit, so we can optimize and specify our website to fit your needs and interests.

4. This is how you delete your cookies
aboutcookies.org


5. List with cookies used on this page:
NamePurposeProviderExpires
SL_CA/B TestingSmartlook2 years

We use cookies to analyse our trafic, and improve our content and commercials. Get more information

Accept this cookie Find out more