Sejlskibe til ethvert arrangement

ARON
12 personer, hjemhavn i Svendborg

En af Danmarks bedst bevarede skonnerter med plads til 12 dagsgæster eller 10 overnattende gæster i dobbeltkahytter. Der er toilet og en hyggelig spisesalon under dæk. Et virkelig flot skib, der gennem næsten 50 år er blevet sejlet af den samme skipper.

 

AVENTURA
40 personer, hjemhavn i Middelfart

Skipper kender Lillebælts kringelkroge bedre end de fleste og har opbygget mange års erfaring for, hvor marsvinene boltrer sig. Har I lyst til en fisketur, men mangler fiskegrej eller fisketegn, så klarer han også det.

BRITA LETH
36 personer, hjemhavn i Aarhus

Hjemhavnen i Aarhus giver nogle fantastiske muligheder for sejladser på Aarhusbugten og op i det smukke Kalø Vig. Undervejs søger skibet gerne for noget godt at spise, og de der har lyst, kan være med til at sætte sejlene.

Rejser

FIONIA
38 personer, hjemhavn i Nyborg

Et flot og fuldstændig renoveret sejlskib, hvor gæsterne kan spise i den hyggelige salon eller på dækket under åben himmel. Skibet er ejet af Ørbæk Bryggeri, så det er naturligvis lastet med bryggeriets økologiske øl og vand.

FREIA
32 personer, hjemhavn i Svendborg

Et imponerende skib med 26 meter høje master og masser af maritim atmosfære. FREIA sejler fortrinsvis ud fra havnene på Sydfyn, Langeland og Ærø. Der er rigtig god plads på dækket, og under dæk er der indrettet en hyggelig salon med spiseplads.

 

FREM
39 personer, hjemhavn i Kolding

På FREM er der både ro til faglig fordybelse, mulighed for adrenalinpumpende aktiviteter og tid til gastronomisk forkælelse. FREM ligger til kaj i Kolding havn, men sejler hen, hvorend vinden blæser, og bølgerne bruser.

FULTON
60 personer, hele Danmark

Når skibet ikke bruges til lejrskoler, kan det lejes til familie- og firmaudflugter i hele landet.

Der er rift om det gode skib, så et års ventetid på en ledig dato er ikke ualmindeligt. Kontakt os derfor i god tid, hvis I vil booke Fulton.

FYLLA
42 personer, hjemhavn i Ærøskøbing

FYLLA er et af de flotteste sejlskibe herhjemme. Over fyrre meter langt med tre master og velholdt ned til mindste detalje. Det imponerende sejlskib med fuld besætning kan hyres til firmaudflugter, sejlture med familien eller flere dages togter i Det sydfynske Øhav. 

HAVET
46 personer, hjemhavn i Assens

På HAVET lægges der vægt på god mad, så kokken om bord sørger godt for gæsterne. Under dæk er der en hyggelig salon, hvor der er plads til alle 46 gæster. Foruden firma- og familieudflugter er skibet en ideel ramme om seminarer og kundemøder.

HJALM
36 personer, hjemhavn i Holbæk

HJALM er et solidt skib, bygget eg-på-eg i 1901. Med udgangspunkt i Holbæks Gl. Havn sejler skibet nu om dage i det smukke område omkring Holbæk Fjord og Isefjorden, men kan sagtens lokkes til længere togter andre steder i landet.

JOHANNE
24 personer, hjemhavn i Nakskov

Et særdeles velholdt skib, der i næsten 30 år har været ejet af det samme skipperpar. Stemningen om bord er hyggelig og uformel, og skibet er ligefrem berømmet for den gode mad om bord. Skipperparret sejler også gerne længere togter rundt i Danmark.

Rejser

MAJA
75 personer, hjemhavn i Struer

På Limfjordens rolige vande sejler bramsejlsskonnerten MAJA. Et imponerende syn, når alle sejl er sat. Under dæk er der ikke mange spor af det store lastrum, hvor der engang blevet lastet granit, korn og træ. I dag er der spisesalon til 65 og sovepladser til 24 gæster.

META
20 personer, hjemhavn i Rudkøbing

Den tomastede skonnert sejler hele året og kan hyres til alt fra firma- og familieudflugter til polterabendture og askespredninger. Under dæk er der en hyggelig salon, kabys og toilet. Hele skolesommerferien sejler skibet skønne øture og solnedgangsture.

PALNATOKE
20 personer, hjemhavn i Svendborg

Palnatoke  er et af de flotteste sejlskibe herhjemme. To mastet galease og velholdt ned til mindste detalje. Under dæk er der en hyggelig salon. Det flotte sejlskib med besætning kan hyres til firmaudflugter eller sejlture med familien i Det sydfynske Øhav.

VALKYRIEN
12 personer, hjemhavn i Hobro

Et velholdt, lille skib med en rigtig hyggelig stemning om bord. Det har tilladelse til at sejle med 12 gæster, og under dæk er der kabys, spisesalon, to tomandskamre og et firemandskammer. Et ideelt, lille skib til både korte ture og længere togter.

Rejser

Film
Kom med om bord på et af skibene

Her kan du få en forsmag på, hvad der venter dig, når du stikker til søs på et af de flotte, gamle sejlskibe.
Filmen er optaget på skonnerten BRITA LETH under kapsejladsen Fyn Rundt for Bevaringsværdige Skibe, der sejles hvert år i uge 30.

Rejser

Fotos til download
Billeder af alle skibene til fri afbenyttelse

Hvis du er i fuld gang med et arrangere en tur på et af skibene, får du måske brug for et flot billede, som du kan bruge i invitationen til dine gæster.
Her har vi samlet billeder i høj kvalitet af alle skibene, som du er velkommen til at downloade.

Facebook