Vi arrangerer firmature i hele landet, og det er vores erfaring, at sejlture er enestående oplevelser, hvad enten det er personaleudflugter, bestyrelsesmøder eller en måde at pleje kunder og andre netværk på.

 

 

Personaleudflugter

 

Lej et eller flere skibe og drag på eventyr på havet. Se om I sammen kan sætte sejlene og vær med til at styre det store skib. Er I flere skibe afsted, smider vi store bøjer i vandet, hvis I har mod på en kapsejlads - i al venskablighed.

 

Eller hvorfor ikke invitere børnene med og lægge til ved en ø, hvor I kan bade? Fiskestængerne kan også tages med om bord, og hvis I har lyst, kan I være med til at tilberede fisken i kabyssen og spise frokosten eller aftensmaden på skibsdækket.

 

Teambuilding

 

Sammenhold, fælles opgaveløsning og god kommunikation er nøgleord, uanset om I skal navigere et stort sejlskib eller lede en moderne virksomhed.


Vi samarbejder med dygtige konsulenter, hvis I vil have konkret virksomhedsudvikling ud af oplevelserne til søs.

 

 

 

 

Besøg kunderne

 

Tag på sejltur rundt i landet og præsenter jeres produkter i atmosfærefyldte rammer. Vi skaber den stemning I ønsker om bord med flag, lys, bannere eller lignende.

 

Flere af skibene har gode mødefaciliteter, så det er en oplagt mulighed for at komme væk fra det traditionelle mødelokale og samtidig få en fælles oplevelse.


Facebook