Forestil jer at have et flot, gammelt sejlskib helt for jer selv. Besætningen sørger for alt om bord, men hvis I har lyst, kan I være med til at sætte sejlene og holde kursen undervejs.  

 

Det er altid en fin, fælles oplevelse, når familie og venner tilbringer en dag - eller blot nogle timer - sammen til søs.

 

Tag fiskestænger med, læg til ved en ø eller pak badetøjet og spring i vandet fra skibssiden.

 

Vi planlægger hver tur lige efter jeres ønsker, og kun fantasien sætter grænser.

   

 

Forplejning om bord

 

En rund fødselsdag, der gerne må være lidt anderledes, eller et romantisk bryllup med dans på skibsdækket. De flotte, gamle sejlskibe er en perfekt ramme om begge dele.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nogle kan godt lide den uformelle stemning, der ofte opstår på et sejlskib, hvor alle får vind i håret og I måske endda har været med til at hejse sejlene og styre skibet - og derfor er blevet godt sultne. Her kan en portion skipperlabskovs til alle mand vække lykke.

 

Andre gange arrangerer vi buffet på dækket eller sørger for medbragte sandwich eller madkurve. Det er også en mulighed at sejle ind til en ø, hvor der er tændt op i bålstedet og kokken står klar med grillkød og tilbehør.

   

 

Til et bryllup eller en reception om bord er der selvfølgelig pyntet festligt op, og vi kan godt love, at der breder sig en ganske særlig stemning, når champagnepropperne flyver op over mastetoppen, imens skibet stævner ud.

 

Kontakt Maritimt Center Danmark og lad os sammen arrangere en uforglemmelig dag til søs. Vi samarbejder med 30 sejlskibe i hele Danmark, så det er helt op til jer, hvor i landet I vil sejle fra.

 

Se alle sejlskibene og priserne her.

 

 

  

Facebook