Svendborg Classic Regatta for klassiske og traditionelle lystfartøjer  9. til 11. august 2012

 

Svendborg Classic Regatta

De mange klassiske lystbåde vil ankomme til Svendborg i løbet af torsdagen. Ved Jessens Mole vil bådene ligge samlet og man vil kunne læse forskellig information om fartøjerne.

 

Sophus Weber Race

Sophus Weber Sejladserne sejles i Lunkebugten til minde om denne fremtrædende og navnkundige konstruktør, bådebygmester og sejlsportsmand fra Gl. Hestehauge i Svendborg.
Hver dag afsluttes med en distancesejlads tilbage til Svendborg Havn. Publikum kan følge distancesejladsen gennem sundet som afsluttes ved Skansen fredag og lørdag ca. kl. 16.

 

Motorbådsløb

Fredag afvikles der pålidelighedsløb for motorbådene i Svendborg Sund, og om lørdagen vil der være ringridning med motorbåd ved Honnørkajen kl. 11.

  Motorbådsløb, Svendborg Classic Regatta

 

RegattaTour

Årets RegttaTour for de der ikke vil deltage i kapsejlads og foretrækker en mere tilbagelænet stil afholdes både fredag og lørdag. Så snart programmet er klart vil det ligge på regattaens hjemmeside.
 

2012 tema

Temabåden i 2012 er KDY15m2, Juniorbåden. Temasejladserne vil ligesom grundstævnet foregå i Lunkebugten fredag og lørdag. Juniorbådsklubben planlægger aktiviteter i dagene op til regattaen. Læs mere på klubbens hjemmeside.

 

Regattaen arrangeres af en sammenslutning af forskellige foreninger på Sydfyn med et maritimt islæt og Maritimt Centers pakhus bliver omdrejningspunktet for regattaen. Her mødes sejlerne før og efter dagens sejladser.

 

Læs mere om Svendborg Classic Regatta.

 

Facebook