Lej et sejlskib

Stik til søs med firmaet eller familien 

Kun få steder i verden er der så mange store, velbevarede sejlskibe som i Danmark. Mange af dem er over 100 år gamle, og engang blev de brugt til at fragte kreaturer, korn og frugt rundt i landet. I dag kan mange af dem lejes til firmature eller sejlture med familien. I Maritimt Center Danmark har vi 20 års erfaring med at skabe uforglemmelige oplevelser til søs.

To timer, en halv eller hel dag – vi arrangerer turene helt efter jeres ønske. Vi råder over store og små skibe, og er I rigtig mange, sender vi en hel flåde af sted. Undervejs kan I få noget godt at spise, være med til at sætte sejlene, lægge til ved en ø, tage fiskestænger med eller ankre op i en bugt og bade fra skibet. Mulighederne er mange.

Alle skibene er godkendt af Søfartsstyrelsen og bliver ført af professionelle søfolk. Det kræver ingen forkundskaber at være med til at sætte sejlene, så alle kan være med.

Se alle skibe og priser her

Familieture 

Gør en stor dag endnu større, og giv dem, du holder af, en unik oplevelse på et sejlskib. Uanset om det er et bryllup, rund fødselsdag, konfirmation eller en hyggetur med familien, så tilpasser vi turen, så den passer til jeres ønsker og behov. 
Læs mere om familieture med et sejlskib her

Firmature

Flyt dit arrangement ud af de vante rammer, og vær med til at skabe relationer og sammenhold, som inspirerer til nye ideer og sparring. Sejlskibene kan benyttes til firmaudflugter, netværksmøder, teambuilding og meget mere. Mulighederne er mange og vi tilpasser selvfølgelig turen, så den passer til jeres arrangement. 
Læs mere om firmature med et sejlskib her

Tilbud på firmasejltur

 

Facebook