Vragdyk i Det sydfynske Øhav

Tag på dykkertur med et af de fine, gamle træskibe

I 40 år sejlede færgen M/F Ærøsund mellem Ærøskøbing og Svendborg. Nu ligger den på 20 meter vand lige ud for den sydfynske kyst og er ved at forvandle sig til et af Danmarks mest spektakulære kunstige rev. Et fantastisk dykkerspot, der for alvor har sat fokus på, hvor interessant Det sydfynske Øhav er for dykkere.
Hele 22 forskellige dykkerspots ligger indenfor ganske kort afstand, lige fra udfordrende strømdyk og facinerende naturdyk til tyske torpedobåde med luger, torpedorør og motordele tydelige på vragene., der ligger lige ud for Valdemars Slot.

Se dykkerspots, luftstationer og meget mere på dyk-sydfyn.dk

Maritimt Center Danmark samarbejder med flere fine, gamle træskibe, der egner sig godt til dykkerture. For eksempel skonnerten META, der kan tage 20 gæster med. Der er god plads om bord til flasker og andet udstyr, og fra skibets hyggelige kabys kan der arrangeres både håndmadder, kaffe og the eller en varm omgang skipperlabskovs.
Kontakt Maritimt Center Danmark og hør nærmere

Se færgen synke på 1 1/2 minut

 

Der er 22 forskellige dykkerspots i Det sydfynske Øhav. Et af de mest spektakulære er den gamle færge M7F Ærøsund, der ligger på 20 meter vand ud for kysten.

Facebook