Private fester i pakhuset

En rustik ramme om livets store fester

I vores stemningsfulde pakhus på havnen i Svendborg er der tønder og tovværk, gamle sejl, solide bjælker og store portåbninger ud mod vandet. Den dag i dag kan de fornemme, hvordan der blev lastet og losset, når skibene lagde til udenfor.

Hvert år fra maj til oktober danner pakhuset en stemningsfuld ramme om mange runde fødselsdage og bryllupsfester.

Vi har haft par, der blev viet på kajen, inden festen fortsatte i det smukt pyntede pakhus. Andre brudepar har holdt receptionen på en sejltur med en af de flotte skonnerter, for siden at rykke ind i pakhuset, hvor de spiste middagen og festede til den lyse morgen. 

Fra vores gæster hører vi altid, at pakhusets rustikke rum skaber en helt særlig, afslappet og hyggelig stemning. Kom gerne ned og se huset, hvis du har noget at fejre.

Pris pr. 1 januar 2018:

Private fester 5..500 kr. ekskl. moms i døgnet

Fakta om pakhuset

Lokalet er ca. 240 Kvm (20 meter langt og 12 meter bredt) og der er et mindre anretterkøkken og to toiletter, herunder et handicaptoilet tilknyttet.
Vi har 150 stole, 25 aflange seksmands-borde og 15 høje caféborde.
Øvrige borde og stole samt service kan lejes. Vi samarbejder med flere gode serviceudlejningsfirmaer. 
Til meget strømkrævende arrangementer, herunder musik og teater, afregnes der særskilt for strøm.

Se øvrige lejebetingelser her:

Lejebetingelser

 

Maritimt Center udgjorde de smukke og rustikke omgivelser, som vi drømte om til vores bryllupsdag. Der var et væld af muligheder, både indendørs og udendørs, og vi behøvede kun minimal pynt, idet rummet og omgivelserne var så fantastiske. 
- Bryllupsfest i sommeren 2016

Facebook