Suppens dag

Kom og smag!
Lørdag d. 24. februar 2018 kl. 11-14


Kulinarisk Sydfyn inviterer igen i år på en hyggelig og anderledes madoplevelse i Svendborg. For kun 20 kr. i entré er alle velkomne i varmen i Maritimt Centers hyggelige pakhus på Havnepladsen 2, hvor Svendborgs restauratører disker op med hver deres suppe.

Gæsterne går rundt og smager på alle supperne, hvorefter de bruger deres suppeske til at stemme på den bedste suppe. Det er nemlig gæsterne, der afgør hvilken restauratør, der skal løbe med den eftertragtede suppesten. Præmien tager udgangspunkt i eventyret om Suppestenen, hvor en fattig tigger kogte suppe på en sten, men bad borgerne om at medbringe ingredienser, der kunne gøre suppen lidt bedre. På den måde fik de ved fælles hjælp og en lille smule snyd sat smag på suppen. 

Arrangementet er i de sidste år blevet udvidet med endnu en prisuddeling, nemlig Chef's Choice. Her bedømmer kokkene hinandens supper og udnævner deres favorit, som vinder en flot suppeterrin. 

I 2018 deltager føgende restauratører:

Restaurant Svendborgsund
Brogade 13 Pop Up
Thudes Restaurant & Vinbar
Byens Gårdbutik
Hotel Svendborg
Jettes Diner
Hotel Christiansminde
Danhostel
Børsen
Stella Maris
Vester Skerninge Kro
Pichardt’s

 

 

Facebook