Oplev ølivet på Skarø

En lille perle i Det sydfynske Øhav

Har I en halv eller en hel dag til rådighed, er Skarø det helt perfekte udflugtsmål for en sejltur ud fra Svendborg. Den lille ø i Det sydfynske Øhav er kendt for sin smukke natur med fugle og småvildt, men også for sin særdeles aktive lokalbefolkning, der tæller godt 30 fastboende.
Det er en flok ildsjæle og iværksættere, der forstår at sætte ting igang. Således har den lille ø sin egen årlige musikfestival i juli, en isproducent, der eksporterer til hele verden, en sommercafé med eget røgeri, en apotekerhave og meget mere.

Forslag til dagsprogram

Kl. 10 Påmønstring på Sejlskibsbroen i Svendborg. På den smukke strækning ud gennem Svendborgsund kan de, der har lyst, være med til at sætte sejlene.
Kl. 11.30 Ankomst til Skarø. Fra den lille havn er der kun få minutters gang op til gadekæret i Skarø By, der ligger midt på øen. Frokosten kan I nyde enten hos Café Sommersild, der blandt andet serverer laks fra eget røgeri, eller i caféen hos Is fra Skarø, hvor I også har mulighed for at smage den helt frisklavede is, før den bliver sendt ud til forhandlere i hele verden.
Kl. 13.30 Kursen sættes atter mod Svendborg, og undervejs serverer besætningen kaffe og kage, som I kan nyde på dækket eller i skibets hyggelige salon under dæk.
Kl. 15 Ankomst til Sejlskibsbroen i Svendborg.

Priseksempler

FIONIA FREIA META
38 passagerer 32 passagerer 20 passagerer
17.500 14.000 9.300
     

Priserne er ekskl. forplejning. Der er ingen moms på sejlads.

Flere skibe af sted sammen

Ved større selskaber sender vi ofte to eller flere skibe af sted sammen. Det er en fin, fælles oplevelse at sejle ud gennem Sundet sammen, se hinanden sætte sejl og måske konkurrere lidt indbyrdes - i al venskablighed.

Kontakt Maritimt Center Danmark og hør nærmere 

 

Facebook