Sejltur til Valdemars Slot

Fra Svendborg går turen tæt forbi de naturskønne kyster på Tåsinge og Thurø

I et stramt dagsprogram kan det være svært at stikke til søs en hel dag, men selv på et par timer kan I få snerten af eventyret, når I har et af de flotte, gamle sejlskibe helt for jer selv.

Har I kun 2-3 timer til rådighed, kan vi anbefale en sejltur ud til Valdemars Slot. Der opstår en helt særlig stemning om bord, og i en tæt pakket hverdag er det en skøn oplevelse at mærke vinden i håret og solen på kinderne. Bare dét at se velkendte omgivelser fra søsiden kan være en oplevelse: Strande og bøgeskove, små fiskelejer og de store, flotte villaer, der er frit udsyn til fra vandet.

Sejlturen fra Svendborg til Valdemars Slot går tæt forbi de smukke kyster på Tåsinge og Thurø. Undervejs kommer I forbi skipperbyen Troense med den lille, hyggelige havn og alle de fredede bindingsværkshuse fra 1700-tallet. Ved broen ud for Valdemars Slot er der mulighed for at stige af og gå en tur i de naturskønne omgivelser, før I atter sætter kursen med Svendborg.

Skibets besætning sørger gerne for kaffe og kage eller øl, vand, vin og snacks undervejs.
Har I brug for en lokalkendt guide, der kan fortælle jer alle de gode historier om området, skaffer vi også det.

Priseksempler

Tre af vores skibe kan lægge til ved Valdemars Slot.. For tre timers sejltur ud fra Svendborg er priserne følgende:

FIONIA FREIA META
38 passagerer 32 passagerer 20 passagerer
14.000 11.500 7.300
     

Priserne er ekskl. forplejning. Der er ingen moms på sejlads.

Kontakt Maritimt Center Danmark og hør nærmere 

 En helt fantastisk måde at være sammen med kollegaer på. Vejret, skibet, besætningen. Det hele spillede. Vi gør det meget gerne igen.
- Firmaudflugt, sommeren 2016

Facebook