Møder og konferencer

Et møderum, der er lidt ud over det sædvanlige

Fra maj til oktober er vi vært for en række store og små erhvervsarrangementer i Maritimt Centers pakhus..Stedets autentiske, maritime atmosfære gør stedet til noget helt særligt.

Her er tønder og tovværk, gamle sejl, solide bjælker og store portåbninger ud mod vandet. Den dag i dag kan de fornemme, hvordan der blev lastet og losset, når skibene lagde til udenfor, og det giver stedet en ganske særlig stemning, der ikke findes ret mange andre steder.

I Maritimt Center Danmark har vi tæt kontakt til mødeplanlæggere fra hele landet. Det overrasker dem altid positivt, at selvom pakhuset stort set står, som da det blev bygget i 1873, kan vi sagtens rigge det til med internet og projektor, scene, lys og lyd.

Pris pr. 1 januar 2018:

6..500 kr. ekskl. moms for leje af pakhuset i op til et døgn.

Et pakhus med mange muligheder

Gennem de sidste 20 år har vi dannet en stemningsfuld ramme om konferencer og seminarer, messer, firmafester og kundearrangementer. Vi kan have op til 200 konferencegæster, 350 receptionsgæster eller 160 spisende gæster, og vi har et stort netværk af lokale restauratører, der står klar til at forkæle vores gæster.
Her har vi samlet nogle forslag til opstilling af borde og stole:

Opstillinger i pakhuset

Tag gæsterne med på en sejltur

Med vores fantastiske beliggenhed lige ud til Det sydfynske Øhav er det oplagt at kombinere dagen i pakhuset med en tur på vandet. De flotte, gamle sejlskibe kan lægge til direkte udenfor pakhuset. Snart er I ude på Sundet, hvor I kan nyde den afslappede stemning, der opstår på et skib, og der pludselig er højt til himlen.
Ønsker I at bestille en sejltur i forbindelse med jeres arrangement i pakhuset, så skal I blot kontakte os, så klarer vi resten. 

Se alle skibene

 

Facebook