Sejlskibe til firmaudflugter

Vi arrangerer firmature i det meste af Danmark

Det er vores erfaring, at sejlture er oplevelser, der huskes, hvad enten det er personaleudflugter, bestyrelsesmøder eller en måde at pleje kunder og andre netværk på. 

Personaleudflugter

To timer, en halv eller hel dag – vi arrangerer turene helt efter jeres ønske. Vi råder over store og små skibe, og er I rigtig mange, sender vi en hel flåde af sted.
Undervejs kan I få noget godt at spise, være med til at sætte sejlene, lægge til ved en ø, tage fiskestænger med eller ankre op i en bugt og bade fra skibet. Mulighederne er mange.
Alle skibene er godkendt af Søfartsstyrelsen og bliver ført af professionelle søfolk. Det kræver ingen forkundskaber at være med til at sætte sejlene, så alle kan være med.

Teambuilding

Sammenhold, fælles opgaveløsning og god kommunikation er nøgleord, uanset om I skal navigere et stort sejlskib eller drive en moderne virksomhed.
Vi samarbejder med dygtige konsulenter, hvis I vil have konkret virksomhedsudvikling ud af oplevelserne til søs.

Brug skibene som showroom

Mød jeres kunder på et smuk, gammelt sejlskib, hvor I kan præsentere jeres produkter i helt enestående omgivelser. I får fuld råderet over skibet og bestemmer selv, hvor besætningen skal sejle jer hen. Med et flydende showroom kan I besøge havne i hele Danmark og skabe opmærksomhed overalt hvor I lægger til.

Se de spændende muligheder  

Møderfaciliteter om bord

Alle skibe har indrettet en hyggelig salon under dæk, hvor I kan arbejde helt uforstyrret. En oplagt mulighed for at komme væk fra det traditionelle mødelokale og samtidig få en fælles oplevelse med hjem. 

Se alle de skibe, vi samarbejder med

Brug vores pakhus som base på land

Med vores fantastiske beliggenhed lige ud til Det sydfynske Øhav er det oplagt at kombinere en tur på vandet med et arrangement i vores stemningsfulde pakhus.. Vi giver 10% rabat på lejen, hvis du sammtidigt booker en sejltur. Skibene kan lægge til direkte udenfor pakhusets porte, så gæsterne nemt kan komme af og på. 

Se vores hyggelige pakhus

 

 

Jeg vil bare lige sige 1000 TAK for sidst - det var en super dag, hvor alt bare gik som smurt. TAK for spændende, hyggeligt og super professionelt samarbejde - både forud for vores aftale og mindst ligeså meget på selve dagen. Sjældent har vi oplevet så god og professionel service!!
– Novo Nordisk konference i Maritimt Centers pakhus, kombineret med sejlads på Svendborgsund

Facebook