Maritimt Center Danmark / SvendborgEvent, Havnepladsen 2, 5700 Svendborg · +45 6375 9490  
 
Maritimt Center på engelsk      
 
 

Familieudflugt eller fest om bord

 

Forestil jer at have et flot, gammelt sejlskib helt for jer selv. Besætningen sørger for alt om bord, men hvis I har lyst, kan I være med til at sætte sejlene og holde kursen undervejs.  

 

Det er altid en fin, fælles oplevelse, når familie og venner tilbringer en dag - eller blot nogle timer - sammen til søs.

 

Tag fiskestænger med, læg til ved en ø eller pak badetøjet og spring i vandet fra skibssiden.

 

Vi planlægger hver tur lige efter jeres ønsker, og kun fantasien sætter grænser.

 

Se alle sejlskibene og priserne her

   

 

Forplejning om bord

 

En rund fødselsdag, der gerne må være lidt anderledes, eller et romantisk bryllup med dans på skibsdækket. De flotte, gamle sejlskibe er en perfekt ramme om begge dele.

 

 

Nogle kan godt lide den uformelle stemning, der ofte opstår på et sejlskib, hvor alle får vind i håret og I måske endda har været med til at hejse sejlene og styre skibet - og derfor er blevet godt sultne. Her kan en portion skipperlabskovs til alle mand vække lykke.

 

Andre gange arrangerer vi buffet på dækket eller sørger for medbragte sandwich eller madkurve. Det er også en mulighed at sejle ind til en ø, hvor der er tændt op i bålstedet og kokken står klar med grillkød og tilbehør.

 

 

 

 

Til et bryllup eller en reception om bord er der selvfølgelig pyntet festligt op, og vi kan godt love, at der breder sig en ganske særlig stemning, når champagnepropperne flyver op over mastetoppen, imens skibet stævner ud.

 

Kontakt Maritimt Center Danmark og lad os sammen arrangere en uforglemmelig dag til søs. Vi samarbejder med 30 sejlskibe i hele Danmark, så det er helt op til jer, hvor i landet I vil sejle fra.

 

 

 

  

 
 

"Jeg vil bare lige sige 1000 TAK for sidst - det var en super dag, hvor alt bare gik som smurt. TAK for spændende, hyggeligt og super professionelt samarbejde - både forud for vores aftale og mindst ligeså meget på selve dagen. Sjældent har vi oplevet så god og professionel service!!"
Novo Nordisk arrangement i Maritimt Centers pakhus

 

Maritime Oplevelser 2015

 

 

 
Uptime-IT ApSDESIGN: TEGNESTUEN1.DK
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Forside


 

Lej et skib


 

Billetture


 

Aktiviteter


 

Info