Fyn Rundt 2018

En traditionsrig kapsejlads i historiske sejlskibe

Hvert år i uge 30 sejler 30-40 velbevarede sejlskibe Fyn Rundt. Mød dem om eftermiddagen til en festlig modtagelse i havnene. Eller tag selv med på turen, det kræver ingen forkundskaber, og alle er velkomne!

Tag med hele ugen

Alle er velkomne til at sejle med på skibene, enten hele ugen eller for en enkelt dag. Det koster fra 5500,- kr. pr. person at sejle med hele ugen inkl. fuld forplejning, dog ex. drikkevarer. Der gives ikke børnerabat. På alle skibe er god mad og hygge en lige så vigtig del af Fyn Rundt som selve kapsejladsen.

Tag med en enkelt dag

Det er også muligt at tage med for en enkelt dag. På nogle af sejlskibene kan du påmønstre om morgenen og sejle med indtil om eftermiddagen, hvor skibet ankommer til den næste havn på ruten. Det koster 900 ,- kr. inkl. morgenmad og frokost.

Ruten i 2018

23. juli: Bogense til Middelfart
24. juli: Middelfart til Assens
25. juli: Assens til Ærøskøbing
26. juli: Ærøskøbing til Faaborg
27. juli: Faaborg til Svendborg 

Festlig afslutning i Svendborg

Fredag i uge 30 afsluttes sejladsen i Svendborg. De 30-40 skibe, der har sejlet rundt om Fyn, vil ankomme til Svendborg Havn fra ca. kl. 14.30.

Skibene lægger til ved Honnørkajen, Sejlskibsbroen og ved Frederiksø, og det er altid spændende at se besætningerne arbejde, når de lægger de mange skibe til samtidig.
Imens vi venter på, at skibene kommer ind, er der aktiviteter i og omkring Maritimt Centers pakhus, og om aftenen er der middag og fest for alle besætninger og gæster.

Vil du med?

Kontakt Maritimt Center Danmark, hvis du vil med på et togt Fyn Rundt.
Se mere på fyn-rundt.dk

Facebook