Aktiviteter i og omkring Pakhuset

Når pakhuset ikke er udlejet, åbner vi portene og inviterer hele byen indenfor til et hav af arrangementer

Det sker i Pakhuset

Aktivitetskalender 2017

Få overblik over alle aktiviteter i og omkring Maritimt Centers hyggelige pakhus på Havnepladsen 2. Når pakhuset ikke er i brug, kan det lejes til konferencer, firmafester, bryllupper og fødselsdage.

Suppens dag

Suppens dag
Lørdag d. 25 februar 2017

Traditionen tro, byder vi igen i år indenfor til Suppens dag. Få smagsprøver fra alle byens restauratører og vær med til at kåre årets suppe og vinderen af den eftertragtede Suppesten.                                    

Kordag

Kordag
Søndag d. 25 juni 2017

Kom forbi til en hyggelig dag i Maritimt Centers pakhus, hvor lokale kor sætter hinanden stævne. Gratis adgang for Maritimt Centers Venner – medlemskab kan tegnes i døren.

Piratdag

Piratdag
Onsdag d. 5 juli 2017

Sørøverleg og historier fra de syv have, med mulighed for at slå tov på en rigtig reberbane, binde knob og hejse sække ved hjælp af tovværk og taljer.  Vær med, når 60 pirater i alderen 4-11 år indtager Pakhuset.               

Fyn Rundt

Mandag d. 24 til søndag d. 28 juli 2017

Hvert år i uge 30 sejler 30-40 velbevarede sejlskibe Fyn Rundt. Mød dem om eftermiddagen til en festlig modtagelse i havnene. Eller tag selv med på turen, det kræver ingen forkundskaber, og alle er velkomne!

Svendborg Classic Regatta

Svendborg Classic Regatta

Torsdag d. 10 til lørdag d. 12 august 2017

Som noget nyt er den traditionsrige regatta en sejlads for alle klassiske lystbåde bygget i træ såvel som i glasfiber. Fælles for dem alle er, at de er konstrueret før 1970.

Æbleræs

Æbleræs

Lørdag d. 14 oktober 2017

Havnepladsen omdannet til et efterårsmarked, hvor æblerne presses til most, og der er boder med pileflet, efterårets afgrøder, honning, røgvarer, strik og hjemmelavet syltetøj. 

Julemarked

Julemarked

Lørdag d. 2 til søndag d. 3 december 2017

I Svendborg er julemarkedet på havnen en fast tradition for rigtig mange mennesker. Her handles den gode medisterpølse, og stokkene med grønkål, julegodterne og den lokale øl til årets julefrokost.

Kontakt os

Kontakt os

Maritimt Center Danmark er en del af SvendborgEvent. Sammen med Eventkontoret og Turistbureauet har vi til huse i det fine gamle pakhus på Havnepladsen 2 i Svendborg.

Facebook