Havet

En ideel ramme om både firma- og familieudflugter

Enhver sejlads med HAVET begynder med et 'stævnemøde' i forstavnen af skibet, hvor besætningen fortæller om skibet og giver sikkerhedsinstruktion. Når skibet står ud af havnen og kursen bliver sat, kan alle der har lyst, være med til at sætte sejlene. Det kræver ingen forkundskaber, og så snart motoren slukkes, er der kun bølgernes klukken, vinden i sejlene og skibet, der knager.

På HAVET lægges der vægt på god mad, så kokken om bord sørger altid godt for gæsterne. Under dæk er der en hyggelig salon, hvor der er plads til alle 46 gæster, men i dejligt vejr bliver der lige så ofte sat en buffet frem under solsejlet på dækket.

Foruden firma- og familieudflugter, bryllupper og fester, er skibet en helt ideel ramme om for eksempel seminarer og kundemøder. Der er wi-fi og lærred i den rummelige salon, men medbring venligst egen computer og projektor. Mad og drikke må kun medbringes mod betaling af 'proppenge' og efter aftale med skibets kok.

HAVET blev bygget i Holbæk i 1954 til fart på Grønland, men kom aldrig derop. I stedet sejlede skibet som coaster i hele Skandinavien indtil 1977, hvor skibet igen fik master og sejl.
I dag er HAVET charterskib på fuld tid. Med sit kraftige egetræsskrog, der er restaureret fra stævn til stævn, og et sejlareal på 450 m2, er HAVET et af de største aktive sejlskibe herhjemme.

På skibet er der seks dobbeltkahytter med bad og toilet, så HAVET egner sig fantastisk til et længere togt for max. 12 personer.

Book skibet hos Maritimt Center Danmark

Priser

Op til 46 passagerer  
6 timer 19.800  
Ekstra timer: 1.500  
   
Døgn: aftales  
Priserne gælder ved sejlads fra Assens. Forhaling til øvrige havne: 950 kr. i timen.  

 

 

 Vi valgte sejlturen som alternativ til en 'suppe, steg og is fest'. Alle gæster nød det i fulde drag. Super forplejning og besætningen var bare tip-top!
- Sølvbryllup på sejlskibet HAVET, sommeren 2016

Facebook