God mad om bord
God mad er en vigtig del af et succesfuldt arrangement
Den friske havluft giver appetit, og derfor er forplejningen om bord vigtig. Så snart vi har fundet et ledigt skib til jer, sætter vi jer derfor i forbindelse med besætningen på det pågældende skib, Så kan I aftale detaljerne direkte med skibet: Om I mest er til en lækker buffet i skibets salon eller en sandwich og en håndbajer oppe på dækket. Eller måske vil I hellere sejle ind til en ø, hvor kokken tager imod jer med barbecue på stranden?
Arrangementer for enhver smag
De fleste kan godt lide den uformelle stemning, der ofte opstår på et sejlskib, hvor alle får vind i håret, imens de nyder en omgang skipperlabskovs på dækket. Andre ønsker at bruge skibet til en forretningsfrokost eller et bestyrelsesmøde, hvor velkomstdrinks og gourmetmad i salonen kan være med til at skabe den rette stemning.
Besætningen på skibene ved, at maden om bord er vigtig. Derfor vil de bestræbe sig på at imødekomme alle ønsker, så i får det optimale ud af jeres sejltur.
Medbragt mad og drikkevarer
Da de fleste skibe er privatejede, er der forskellige holdninger til, om I selv må medbringe mad og drikkevarer. På nogle af skibene er det helt i orden, imens andre skibe betinger sig, at drikkevarerne købes om bord. En del af skibene vil dog helst selv stå for hele forplejningen om bord, og derfor opkræves der 'proppenge', hvis I selv medbringer mad og drikke.
Afregningen for mad og drikke om bord sker direkte med skibet.
Se mere under de enkelte skibe